024 - 377 30 07 info@hebobetonboringen.nl

DIENSTEN

HEBO Betonboringen is uw specialist in betonbewerkingen. We boren, zagen en frezen vanuit Nijmegen met geavanceerde machines en professionele materialen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we iedere bewerking in het beton voor u uitvoeren.

Boren, zagen en frezen IN BETON

Benieuwd naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld om een doorvoer te maken of leidingen in het beton weg te werken? We boren, zagen en frezen om iedere bewerking te realiseren:

Boren

Betonboringen van 6mm tot 1.000mm, voor iedere toepassing die u wenst. We creëren ventilatiekanalen, afzuigkappen en leidingdoorvoeren. Onze specialisten boren in beton, metselwerk, steen en bijvoorbeeld asfalt.

ZAGEN

We zagen trapgaten, lichtkoepels, deursparingen, kozijnen en bijvoorbeeld kruipluiken. Met onze professionele betonzagen kunnen we bovendien heel nauwkeurig en tot grote diepte uit de hand werken.

FREZEN

Specialist gezocht voor het frezen in beton? We frezen elektra, water- en gasleidingen, riolering en andere toepassingen. Tot 40mm diepte en net als het boren en zagen zoveel mogelijk droog, omdat dit de overlast enorm beperkt.

RIOOLTECHNIEK

Bovendien zijn we gespecialiseerd in riooltechniek, voornamelijk voor gemeenten. We zijn hun specialist in betonbewerkingen en doen bijvoorbeeld onderzoek met proefboringen.

OVER ONS

Benieuwd wie wij zijn en wat we doen? Met meer dan 10 jaar ervaring gelden we als de specialist voor boren, zagen en frezen in beton. Vanuit Nijmegen, waar we er met professionele gereedschappen en uitgebreide expertise voor zorgen dat geen betonbewerking onmogelijk is.

Op zoek naar een specialist voor boren, zagen en frezen? Bel ons op de telefoonnummers 023 377 3007 en 06 55 14 54 65, stuur een e-mail naar info@hebobetonboringen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

Hebo betonboringen

Al 25 jaar een vertrouwde partner in de bouw