024 - 377 30 07 info@hebobetonboringen.nl

RIOOLTECHNIEK

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor onder andere de riolering, waar zij onderzoek naar laten doen door specialisten zoals wij. Dat doen we vanuit Nijmegen, bijvoorbeeld met proefboringen in wanden, rioolbuizen en huisaansluitingen.

We doen specialistische aanpassingen in het riool en onderzoeken met perslucht, waarover we rapporteren aan de opdrachtgever. Op die manier zijn we uitgegroeid tot specialist in riooltechniek vanuit Nijmegen.

Werk voor gemeenten

De werkzaamheden in het riool voeren we uit voor gemeenten die daarvoor zoeken naar een specialist. We doen proefboringen en zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het opmetselen en wegzagen van keermuren. We verzorgen het technische gedeelte, net als het schoonspuiten van rioolgemalen om die netjes te reinigen.

We ondersteunen gemeenten die een specialist zoeken voor hun riooltechniek, uiteraard in relatie tot het boren, zagen en frezen in beton. Dankzij onze uitgebreide ervaring en specialistische kennis kunnen we onze opdrachtgevers daarmee uitstekend van dienst zijn.

Specialist in riooltechniek in Nijmegen

We gelden als specialist in riooltechniek, dankzij onze ervaring met diensten zoals het frezen en boren in beton vanuit Nijmegen.

Op zoek naar een specialist voor riooltechiek? Bel ons op de telefoonnummers 024 377 3007 en 06 55 14 54 65, stuur een e-mail naar info@hebobetonboringen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

Hebo betonboringen

Al 25 jaar een vertrouwde partner in de bouw