024 - 377 30 07 info@hebobetonboringen.nl

Beton & steen frezen

In het beton frezen om elektra, water- en gasleidingen of riolering aan te leggen? HEBO Betonboringen beschikt over de specialistische gereedschappen en materialen voor het frezen in beton. We zijn uw ervaren specialist vanuit Nijmegen, waarbij we altijd zo schoon mogelijk werken.

We frezen in beton in woningen, bijvoorbeeld in de badkamer, de keuken en de WC. Wilt u vloerverwarming laten aanleggen of een waterleiding in de wand laten wegwerken? We kunnen in beton frezen tot 32 of zelfs 40 millimeter, waardoor we zelfs de kleinste riolering kunnen aanbrengen.

Tip: dieper in het beton werken dan mogelijk is met frezen? We kunnen u goed van dienst zijn met betonboringen, zodat we altijd de gewenste oplossing kunnen bieden.

Frezen in beton EN STEEN

We frezen in beton en werken daarbij zo schoon mogelijk. Daar waar mogelijk werken we droog, waardoor we het stof meteen kunnen afzuigen. Het voorkomt onnodige overlast, iets waar u bij het nat frezen wel last van zou hebben.

We frezen sleuven en vloeren in wanden, voor uiteenlopende toepassingen. Gaat het u om de riolering, om CV- en gasleidingen of toepassingen voor elektra en water? We denken graag met u mee over de mogelijkheden, zowel voor het frezen, boren als zagen in beton.

frezen in Nijmegen

In beton of steen frezen vanuit Nijmegen en omgeving? Wij vinden de oplossing die u zoekt en gaan daar met onze professionele gereedschappen en materialen mee aan de slag. Op die manier frezen we in beton, metselwerk en andere harde materialen. We werken zo schoon mogelijk, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.

Op zoek naar een specialist voor frezen in beton? Bel ons op de telefoonnummers 024 377 3007 en 06 55 14 54 65, stuur een e-mail naar info@hebobetonboringen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

Hebo betonboringen

Al 25 jaar een vertrouwde partner in de bouw