024 - 377 30 07 info@hebobetonboringen.nl

Beton borEN

Boren in beton vanuit Nijmegen? We boren door beton voor ventilatiekanalen, afzuigkappen, leidingdoorvoeren en allerlei andere toepassingen. Een kachel of een airco laten plaatsen en daarvoor door het beton? Dat is met onze professionele gereedschappen en materialen geen probleem.

We boren van 6mm tot 1.000mm, zowel in beton als steen, metselwerk en asfalt. Dat doen we zoveel mogelijk droog, om het stof meteen af te kunnen zuigen. Het is de meest schone manier om te werken, zodat u daar veel minder overlast van ervaart.

Boren in beton

Zoekt u een specialist voor het boren in beton? We zijn gespecialiseerd in droog boren, net als voor het zagen en onze andere diensten. We voorkomen onnodige overlast van het nat boren, met geavanceerde machines die het mogelijk maken om droog te werken.

Gaat het u om meerdere kleine gaten of juist één groot gat voor een belangrijke doorvoer? We boren in beton en zijn gespecialiseerd in alle andere betonbewerkingen die u wilt laten doen. Niets is onmogelijk en uiteraard zijn we ook buiten kantooruren en zelfs in het weekend beschikbaar om de overlast te beperken.

Beton boren in Nijmegen

Boren door beton vanuit Nijmegen en omgeving? We zijn volledig VCA-gecertificeerd en werken altijd 100% veilig. Bovendien werken we zoveel mogelijk droog, waarmee we de hinder en overlast voor u tot een minimum beperken. De beste keuze om in beton te boren, net als in steen, metselwerk en asfalt.

Op zoek naar een specialist voor boren in beton? Bel ons op de telefoonnummers 024 377 3007 en 06 55 14 54 65, stuur een e-mail naar info@hebobetonboringen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

Hebo betonboringen

Al 25 jaar een vertrouwde partner in de bouw